Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
25 okt. Brief oktober 2016
24 okt. Nieuws nr 2 oktober 2016
10 okt. Team Tennis
10 okt. NOODOPROEP
12 sep. Certificaat verantwoord alcohol schenken
16 jul. Penningmeester gezocht!!
25 feb. Voor alle nieuwe leden!
15 okt. Sponsor mogelijkheden
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
4.JPG
3.JPG
2.JPG
Meest recente foto's
Sinter Kerst & Nieuw Toernooi
 Charlotte Woudenberg  Evenementen  171x gelezen
Er staat 10 december weer een nieuw evenement op de agenda…
Klik op 'lees meer' voor informatie…!!Formulieren
Sinter,-Kerst & Nieuw Toernooi
vrijdag 25 november 2016, 21:28 uur
Brief oktober 2016
 N.C.M. Rutten  Dagelijks Bestuur  46x gelezen
Het is namelijk niet het probleem van het Bestuur maar van ons allemaal

Download bestanden
Brandbrief 41 KB (52x opgehaald)
Brief 15-10-2016
dinsdag 25 oktober 2016, 18:57 uur
Nieuws nr 2 oktober 2016
 Suzanne Snoeren  Nieuwsbrief  300x gelezen

De nieuwsbrief is er weer met dank aan alle enthousiaste schrijvers.

 

Veel leesplezier!

 

Gr,

 

Linda & Suzanne  


Download bestanden
Nieuwsbrief nr 2 oktober 2016 1.9 MB (342x opgehaald)
maandag 24 oktober 2016, 20:28 uur
Team Tennis
 N.C.M. Rutten  Team Tennis  156x gelezen

Alle informatie over het vervolg van onze interne team tennis competitie. Uitslagen en standen worden na elke speelavond bijgewerkt. Deze informatie wordt tevens via de team captains uitgezet.

Veel plezier allemaal! 


Download bestanden
Teamtennis 2e helft 2016 191 KB (260x opgehaald)

Teamtennis 2e helft 2016

maandag 10 oktober 2016, 12:51 uur


NOODOPROEP
 N.C.M. Rutten  Dagelijks Bestuur  111x gelezen

Tennisvereniging Ruitersvaart zoekt per 1 januari 2017 een nieuwe Penningmeester

 

Ruim 6 maanden geleden hebben wij alle leden geïnformeerd over de vacature van Penningmeester die ontstaat binnen het bestuur van onze vereniging per 01-01-2017.

Lisette Kelder, onze huidige penningmeester, heeft, ondanks dat zij zelf niet meer tennist, 2 jaar lang alle geldzaken in goede banen geleid en het bestuur op alle fronten met haar kennis en inzicht geweldig ondersteund.

 

Nu is het tijd voor een ander om het stokje van Lisette over te nemen. Je begrijpt het al, het loopt geen storm met aanmeldingen, sterker nog: niemand staat nog te trappelen van enthousiasme om te starten. Misschien is de oproep  aan je aandacht ontsnapt. Aarzel niet en neem met een van de bestuursleden contact op!

 

Laten wij vooral niet op de dingen vooruit lopen echter als bestuur weten wij in ieder geval wel één ding: geen penningmeester per 1 januari betekent voor ons geen bestuur en dat betekent wat ons betreft een stuurloze vereniging.

Willen wij dat met z’n allen?

 

Dus mocht je de eerdere oproep voor het vinden van een nieuwe Penningmeester gemist hebben of heb je een ander idee, meld je dan vrijblijvend aan bij het bestuur.

 

Bij voorbaat dank voor je reactie.

 

Het Bestuur

Lisette Kelder: 076 5934669   lisettekelder@hotmail.com

Leo Krischer:   076 5932436   Leo@krischer.nl   

Nick Rutten:    076 5932054   nickrutten@casema.nl

Wim Smetsers: o76 5933249  w.smetsers.jr@planet.nl


maandag 10 oktober 2016, 07:13 uur 0 reacties (reageer)
Certificaat verantwoord alcohol schenken
 N.C.M. Rutten  Bar  199x gelezen

Certificaat verantwoord alcohol schenken

Beste leden,

Al twee maal hebben wij aangegeven dat een zgn. certificaat verantwoord alcohol schenken verplicht is wanneer jij bardienst draait. Elk lid dat bardienst draait, en dat zijn bijna alle senior leden, dienen dit certificaat te behalen. Deze certificaten dienen vervolgens uitgeprint in het clubhuis aanwezig te zijn.

Per september is dit het geval, bij de eerstvolgende controle dient dit in orde te zijn!

De leden verderop in dit bericht hebben nog niet aan deze verplichting voldaan. Verzoek aan hen om dit z.s.m. te regelen. Dit doe je via de website http://www.nocnsf.nl/IVA, waar je kiest voor het tabblad “Doe de test”.

Wanneer je bij E-mailadres barverantwoordelijke invult: bestuur@ruitersvaart.nl dan ontvangen wij ook je certificaat. Wij zorgen hierna voor het uitprinten en doen deze in de map achter de bar.


maandag 12 september 2016, 12:43 uur
Penningmeester gezocht!!
 Lisette Kelder  Algemeen  192x gelezen

Beste leden,

Begin 2015 heb ik na wat overtuigende woorden van deze en gene mezelf beschikbaar gesteld voor de functie van penningmeester van de vereniging. Mijn lidmaatschap had ik weliswaar net opgezegd omdat ik ivm blessures niet meer kon spelen. Ik heb toen toegezegd dit twee jaar te willen doen, met de overweging dat wanneer ik weer zou kunnen tennissen ik langer aan zou blijven. Helaas gaat tennissen het niet meer worden voor mij. Per 1 januari 2017 zal ik dan ook mijn lidmaatschap opzeggen en me terugtrekken als penningmeester. We zijn dus dringend op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen. Uiteraard zal ik zorgen voor een goede overdracht en werk ik je in, in de materie! Wie wil het bestuur gaan versterken in deze rol??? Als je meer informatie wil kan je me uiteraard bellen of mailen.

We horen graag van jullie,

Mede namens Wim, Nick en Leo

Groetjes Lisette Kelder,

bestuur@ruitersvaart.nl

zaterdag 16 juli 2016, 14:57 uur 0 reacties (reageer)
SPOTIFY
 N.C.M. Rutten  Accomodatie & park  296x gelezen

Werken met een oude IPad1 in combinatie met Spotify bleek geen succes. Op de nieuwe computer achter de bar is nu SPOTIFY geïnstalleerd. Voortaan hebben we een enorm aanbod aan muziek tot onze beschikking. Je kunt onbeperkt muziek kiezen in het eenvoudige gebruikersvriendelijke programma.

Zet allereerst de versterker aan d.m.v. de knop. Je hebt keuze uit 2 kanalen. De schuif met de sticker PC is voor het volume van de computer, de andere schuif kun je gebruiken om bijvoorbeeld je eigen telefoon aan te sluiten. Maar waarom zou je? Je kunt op Spotify afspelen wat jij maar wilt, je kunt zelfs je afspeellijsten van je eigen Spotify account koppelen.

Je start de computer door met een vinger het Touch pad aan te raken, de PC staat namelijk altijd aan. Daarna kies je voor Spotify. Mogelijk moet je even opnieuw inloggen, de gegevens staan standaard al ingevuld. Kies een album, artiest of verzameling, en druk op Play. Ook kun je kiezen uit een ruim aanbod digitale radiozenders.

Aan het einde van je bardienst stop je de muziek, maar kun je Spotify aan laten staan. Je hoeft niet uit te loggen of het programma af te sluiten. Ook de computer laat je gewoon aan staan. Niet vergeten de versterker uit te zetten.

Het is niet te bedoeling om zelf extra apps, spelletjes of wat dan ook te installeren.


vrijdag 15 juli 2016, 05:59 uur
Aanpassen emailadres
 Jose Segeren  Algemeen  212x gelezen

 

Beste leden,

Leden ontvangen via deze site regelmatig email. Soms gaat het om aankondigingen van evenementen, maar ook de bar-commissie gebruikt deze  optie.

Het gaat dan vooral om herinneringen voor het invullen van de verplichte bardiensten.  Daarom is het van belang dat wij over het juiste emailadres van alle leden beschikken. Het is de verantwoordelijkheid van alle leden om er zelf zorg voor te dragen dat dit emailadres actueel is! Ontvangt u bijvoorbeeld nooit email van de afzender “afhangbord”, dan kan het zijn dat deze door uw zgn. SPAM filter geblokkeerd worden. Is dit niet het geval dat hebben wij niet het juiste emailadres in onze administratie.

U kunt uw actuele emailadres doorgeven aan leden@ruitersvaart.nl.  De ledenadministratie verwerkt de mutatie in het KNLTB ledenbestand, zodat wij u altijd kunnen bereiken, en u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en activiteiten van onze vereniging.

Dank voor uw medewerking!

                                                    

 

 

 

 

donderdag 16 juni 2016, 20:47 uur 0 reacties (reageer)
Beleid inzake hapjes na de wedstrijden
 N.C.M. Rutten  Dagelijks Bestuur  245x gelezen

Beste leden,

 Het is binnen onze vereniging een vorm van gastvrijheid dat tijdens de borrel na de (team)competitie hapjes op tafel komen. Dit bevordert de gezelligheid en toont inderdaad die gastvrijheid naar de tegenstander.

Echter, sinds 1995 is het voor  sportkantines in het kader van de Warenwetregeling Hygiëne van Levensmiddelen  verplicht om een Hygiënecode te hanteren met betrekking tot de voedselveiligheid. Voor alle sportverenigingen en dus ook voor ons clubhuis is het noodzakelijk gebleken een Hygiënecode op te stellen. Volgens de Warenwet is dit boekwerk voor iedereen die bardienst vervuld verplichte kost.  Wij realiseren ons echter dat het onmogelijk is om iedereen met de gehele hygiënecode kennis te laten maken. Toch willen wij u hierbij graag een aantal zeer belangrijke spelregels geven.


donderdag 26 mei 2016, 12:10 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Accomodatie & park
 Algemeen
 Bar
 Clubkampioenschappen
 Competitie
 Dagelijks Bestuur
 Evenementen
 Lidmaatschap
 Nieuwsbrief
 Sponsoring
 Team Tennis
 TennisKids
 Traais Open 2016
 Trainingsinformatie
 Vaartwijzers
 Webmaster
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
10 December - 10 December
 Sinter Kerst & Nieuw Toernooi

16 December - 16 December
 Teamtennis

18 December - 18 December
 Competitie

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames