Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesBeleid inzake hapjes na de wedstrijden
 N.C.M. Rutten  Dagelijks Bestuur  517x gelezen

Beste leden,

 Het is binnen onze vereniging een vorm van gastvrijheid dat tijdens de borrel na de (team)competitie hapjes op tafel komen. Dit bevordert de gezelligheid en toont inderdaad die gastvrijheid naar de tegenstander.

Echter, sinds 1995 is het voor  sportkantines in het kader van de Warenwetregeling Hygiëne van Levensmiddelen  verplicht om een Hygiënecode te hanteren met betrekking tot de voedselveiligheid. Voor alle sportverenigingen en dus ook voor ons clubhuis is het noodzakelijk gebleken een Hygiënecode op te stellen. Volgens de Warenwet is dit boekwerk voor iedereen die bardienst vervuld verplichte kost.  Wij realiseren ons echter dat het onmogelijk is om iedereen met de gehele hygiënecode kennis te laten maken. Toch willen wij u hierbij graag een aantal zeer belangrijke spelregels geven.Gebruik van de frituur is enkel toegestaan voor producten uit de vriezer, die zijn aangeschaft door de vereniging. Deze  producten kun je bestellen bij de dienstdoende bardienst. Het is NIET de bedoeling dat zelf gekochte producten in de frituur worden klaargemaakt.

Gebruik voor de opslag van je hapjes, terwijl je bijvoorbeeld zelf nog op de baan staat, de grote drankkoeling. Plaats in overleg met de bardienst alles in een gesloten plastic zak in deze koeling, en haal deze opnieuw in overleg eruit wanneer je deze wilt serveren. Het is NIET de bedoeling hiervoor de koelkasten en vriezers in de keuken te gebruiken. Deze zijn enkel voor producten aangekocht door de vereniging.

Ga zorgvuldig om met voedsel tijdens de bereiding: Gebruik schone keukenmaterialen, en zorg dat het werkblad schoon is.

Gooi bereidde en niet geconsumeerde producten weg wanneer jullie naar huis gaan, of neem deze mee terug naar huis.

Het is van groot belang om de Hygiënecode te volgen, voor eenieder die gebruik maakt van de keuken. Dus niet alleen tijdens de bardienst (ook al draai je maar eens per seizoen) maar ook tijdens het verzorgen van hapjes tijdens (team)competitie , dit i.v.m. mogelijke controle door de Inspectie Gezondheidsbescherming Waren en Veterinaire Zaken. Wij vragen derhalve uw medewerking.

Als u nog vragen heeft over bovenstaande kunt u terecht bij het bestuur.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur TTV Ruitersvaart

bestuur@ruitersvaart.nl

donderdag 26 mei 2016, 12:10 uur

Beleid inzake hapjes na de wedstrijden

Beste leden,

 Het is binnen onze vereniging een vorm van gastvrijheid dat tijdens de borrel na de (team)competitie hapjes op tafel komen. Dit bevordert de gezelligheid en toont inderdaad die gastvrijheid naar de tegenstander.

Echter, sinds 1995 is het voor  sportkantines in het kader van de Warenwetregeling Hygiëne van Levensmiddelen  verplicht om een Hygiënecode te hanteren met betrekking tot de voedselveiligheid. Voor alle sportverenigingen en dus ook voor ons clubhuis is het noodzakelijk gebleken een Hygiënecode op te stellen. Volgens de Warenwet is dit boekwerk voor iedereen die bardienst vervuld verplichte kost.  Wij realiseren ons echter dat het onmogelijk is om iedereen met de gehele hygiënecode kennis te laten maken. Toch willen wij u hierbij graag een aantal zeer belangrijke spelregels geven. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Adres gegevens
 Algemeen
 Bar
 Clubkampioenschappen
 Competitie
 Dagelijks Bestuur
 Evenementen
 Lidmaatschap
 Nieuwsbrief
 Park & accomodatie
 Sponsoring
 Team Tennis
 TennisKids
 Traais Open 2017
 Trainingsinformatie
 Vaartwijzers
 Webmaster
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
7 Januari - 7 Januari
 Winter outdoorcompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Zondag Dames